Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door MTN Media met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. MTN Media verstrekt door middel van deze website enkel informatie over de producten en/of diensten die door MTN Media worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

MTN Media aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. MTN Media aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van babyfotografiecursus.nl opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel MTN Media alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is MTN Media niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden. Verwijzingen naar websites die niet door MTN Media worden onderhouden zijn enkel ter informatie voor de bezoeker opgenomen. Hoewel MTN Media uiterst selectief is ten aanzien van de websites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot websites die niet door MTN Media worden onderhouden wordt afgewezen.

Heb je vragen over deze Disclaimer, neem dan contact met ons op.

Scroll naar boven