Origineel kraamcadeau?

Een cadeau geven is leuk, het geeft je een goed gevoel! Een origineel kraamcadeau geven is nog leuker! Over welk cadeau ik het heb? Mijn babyfotografiecursus in leuke cadeauverpakking!

Een origineel kraamcadeau geven is geweldig. De moeite die je hebt gestoken in het vinden van een origineel kraamcadeau, de tijd die je hebt besteed om het cadeau te vinden. Het wordt gewaardeerd. De verrassing op het gezicht van de ontvanger, en het bedankje achteraf geven je een goed gevoel. Het was het waard. Een echt origineel kraamcadeau houdt mensen ook nog dagen bezig. Er wordt over nagepraat en iedereen krijgt te horen hoe leuk en origineel het kraamcadeau is.

Een origineel kraamcadeau geven

De meeste mensen  herkennen dit wel: iemand uit je familie, een goede vriend of een goede vriendin gaat een baby krijgen. Super leuk! En natuurlijk wil je een leuk en origineel kraamcadeau geven. Je bent heel blij voor de aanstaande ouders en wil graag moeite doen om een echt leuk kraamcadeau te vinden. Iets persoonlijks, misschien iets met de naam van de baby erop, als het maar origineel is.

Babyshower cadeau

Er wordt een babyshower georganiseerd. Iedereen komt met kraamcadeaus en bij het uitpakken verschijnen er stapels met knuffels en kleertjes. De helft van de kleertjes vindt de aanstaande moeder van de baby eigenlijk niet zo mooi maar uit beleefdheid zegt ze dat niet. Ze bewaard de kleertjes, legt ze achterin de kast en uit beleefdheid worden ze de baby aangetrokken als de gever ervan een keer op bezoek komt. De knuffels zijn natuurlijk hartstikke lief maar iedereen die zelf een baby heeft gehad weet dat je daar geen tekort aan zult hebben. Die hoef je nooit zelf te kopen.

Wat is een origineel kraamcadeau?

Zoekend naar een origineel kraamcadeau vind je vaak kleertjes, speeltjes en knuffels. Maar jij zoekt een echt origineel kraamcadeau. Iets waar de aanstaande ouders nog lang over zullen napraten. Een leuk cadeau waar ouders en baby echt iets aan hebben en waar ze veel plezier van zullen beleven. Een origineel kraamcadeau dat op de babyshower goed scoort!

Geef mijn babyfotografiecursus cadeau!

Bekijk de informatiefilm onderaan de pagina en lees de ervaringen van moeders die CheezzBaby als origineel kraamcadeau hebben gegeven.

Wat denk je zelf? Hoe zal jouw familielid, vriend of vriendin reageren als hij/zij CheezzBaby krijgt? Waar zal de aanstaande mama over napraten als de babyshower voorbij is en ze uitgeput op de bank ligt? Juist! De meest originele kraamcadeau’s. Ik weet zeker dat je iemand heel blij gaat maken en zelf ook blij wordt als je het gaat geven. Heel veel plezier met weggeven!

Babyfotografie voor iedereen

Iedereen kan het, geen ervaring nodig, leren in je eigen tempo, waar en wanneer je wilt en met elk type camera.

Gebruik mijn tips en maak de mooiste babyfoto’s!

Ervaar het zelf!
Bekijk hier de video

Scroll naar boven