Baby fotografie voor iedereen!

De online cursus babyfotografie

Iedereen kan het, geen ervaring nodig. Leer in je eigen tempo.
Voor elk type camera, gebruik mijn tips en maak de mooiste baby foto’s

Redactie Vrouw
Redactie Vrouw
Telegraaf
Read More
CheezzBaby wil je het plezier van fotograferen bijbrengen. Met de babyfotografiecursus CheezzBaby leer je in 8 toegankelijke, leuke lessen de perfecte babyfoto maken. Het is een online cursus zodat je de lessen altijd kunt volgen, waar en wanneer je wilt.''
Wij jonge ouders
Wij jonge oudersRedactie
Read More
Alle mooie momenten van je kleintje vastleggen? Volg deze cursus!
Ouders van Nu
Ouders van Nu
Redactie Ouders van Nu
Read More
Wil je weten hoe je de mooiste momenten van je baby op een professionele manier kunt vastleggen? Met de online babyfotografiecursus CheezzBaby leer je de perfecte babyfoto te maken.
Mamaliefde
MamaliefdeLinda
Read More
'Zelf vond ik het erg fijn om de filmpjes te zien en probeer er nu al mijn voordeel mee te doen. Filmpjes werken ook veel fijner dan een saai stukje tekst. Dat blijft je ook veel beter bij. Kortom; deze fotografiecursus is een echte aanrader.''
Moms and the City
Moms and the City
Viktoriya, oprichtster
Read More
"Voor mij was deze cursus een schot in de roos. Ik ben geïnteresseerd in fotografie, heb een spiegelreflex camera en met 3 kinderen voldoende inspiratie voor talloze foto’s. Online vind je veel informatie over fotografie en het is fijn dat er 1 site is die de belangrijkste tips voor het maken van de perfecte babyfoto overzichtelijk bijeen brengt. De cursus van CheezzBaby heeft goede basisinformatie aangevuld met praktische tips en is voorzien van animaties en voorbeeldfoto’s."
Tadaaz
Tadaaz
Read More
Via CheezzBaby leer je op een superleuke manier foto’s maken van jullie wondertje. Mooi toepasbaar op een foto-geboortekaartje uit ons assortiment!
24Baby
24Baby
Redactie
Read More
De babyfotografiecursus van Cheezzbaby is een interactieve online cursus waarmee je binnen een mum van tijd foto’s maakt als een echte pro.
Moodkidz
MoodkidzRedactie
Read More
Toegankelijke online babyfotografiecursus. Het voordeel van deze online cursus is natuurlijk dat de lessen te volgen zijn waar en wanneer je wil. Super praktisch, want met een kleintje in huis heb je het al druk genoeg.
Babybytes.nl
Babybytes.nlCarla
Read More
Na het volgen van de CheezzBaby babyfotografie cursus kan iedereen de perfecte babyfoto maken. CheezzBaby is ook als een ideaal en origineel (kraam)cadeau weg te geven. Op babyshowers is de online babyfotografie cursus een absolute hit!
Previous
Next
saskia

Mijn naam is Saskia,

Ik heb fotografie gestudeerd aan de Willem de Koning academie. Ik heb een eigen fotostudio en ben gespecialiseerd in babyfotografie.
Al enkele jaren geef ik cursussen en adviseer ik mensen op camera en fotografiegebied.

Een persoonlijke cursus babyfotografie kost al gauw €360,- en neemt twee ochtenden in beslag. De meeste mensen willen graag een babyfotografiecursus volgen, maar hebben niet genoeg tijd of geld. Ook is het voor zwangere vrouwen soms lastig en vermoeiend om naar een bepaalde locatie toe te komen om daar een cursus van meerdere uren te volgen.

Met mijn online cursus babyfotografie leer ik je binnen een week hoe je de mooiste babyfoto's maakt. Zelfs als je nog geen ervaring hebt, is deze cursus voor jou geschikt. Stap voor stap neem ik je mee en laat ik je zien hoe je mooie babyfoto's maakt. Je kan de volledige cursus babyfotografie in je eigen tempo volgen. Gewoon thuis op het moment dat het jou uitkomt en je er de tijd voor hebt. Je hoeft de deur niet meer uit en als je iets uit de cursus bent vergeten, kan je het keer op keer terugkijken.

Waarom kiezen voor Cheezzbaby ?

cheezzbaby fotografie cursus
Play Video
  • Duidelijk en begrijpbaar uitgelegd hoe je de mooiste babyfoto’s maakt.
  • Ervaring is niet nodig; iedereen kan dit.
  • Van A tot Z professioneel advies.
  • Levenslang toegang tot de cursus, wanneer het jou uitkomt, 24 uur per dag.
  • 17 video’s waarin ik je alles leer over babyfotografie.
  • Hoge kwaliteit video; professioneel opgenomen in HD.
  • Binnen enkele minuten toegang tot de online cursus babyfotografie.
  • Of als cadeaubon te bestellen in leuke cadeau verpakking.
  • Als je het mij vraagt, is dit het leukste babycadeau dat je jezelf kunt geven.

Start nu met CheezzBaby of geef het cadeau!
Krijg direct online toegang of kies voor de cadeaubon in leuke verpakking.
CheezzBaby kost tijdelijk geen €39 maar slechts €19,95.

De leukste cursus babyfotografie

De mooiste babymomenten voor eeuwig vastleggen is onbetaalbaar. Probeer het uit, leer hoe je echt mooie babyfoto’s maakt en kijk de rest van je leven prachtige foto’s terug van de mooiste momenten uit je leven. CheezzBaby is een online cursus!

Leuk om als kraamcadeau te geven!

cheezzbaby babyfotografie cursus

Ervaringen van klanten

Scroll to Top