Hoe maak je mooiste babyfoto's op eerste verjaardag van baby

Hoe maak je de mooiste babyfoto’s op de eerste verjaardag van jouw baby?

Je baby’s eerste verjaardag komt eraan en je bent druk bezig met de voorbereidingen. Een taart bestellen, uitnodigingen versturen en versieringen maken of kopen. Alle leuke momenten die er op de dag zelf aankomen wil je graag vastleggen op mooie babyfoto’s om ze later terug te kunnen kijken en te kunnen herbeleven. Hieronder vind je voorbeelden van babyfoto’s die je niet wilt missen op de 1ste verjaardag van je baby.

 • Een foto van jouw baby in een verjaardag setting

  Deze foto kun je ’s ochtends op de verjaardag zelf maken of ruim van te voren. Een foto van jouw baby in een verjaardag setting is leuk te gebruiken voor het uitnodigingskaartje, achteraf als bedankkaartje of voor in een lijstje voor opa of oma.

 • De avond voor de eerste verjaardag van je baby

  Neem een babyfoto als je baby de avond voor zijn/haar eerste verjaardag net in slaap is gevallen. Later kun je erbij schrijven; vannacht is hij lekker in slaap gevallen en morgen word hij als een éénjarige wakker! Dit is een leuke babyfoto om elk jaar te herhalen.

 • De verjaardag versieringen

  Neem een foto van de verjaardag versieringen voordat alle gasten komen. Vanaf het moment dat de eerste gast binnen is heb je een miljoen andere dingen aan je hoofd. Voordat je het doorhebt zijn je mooie versieringen een chaos van de viering van je baby’s eerste verjaardag. Neem de foto of foto’s van de verjaardag versieringen dus vooraf.

 • Het eten op de eerste verjaardag van je baby

  Als je een mooie taart hebt laten maken of misschien speciale cup cakes hebt gebakken, neem er dan een foto van voordat de gasten arriveren. Als je wacht tot later heb je kans dat er alleen nog wat kruimels over zijn om op de foto te zetten.

 • Jouw baby met zijn ouders

  Maak een babyfoto van jou, je geliefde en je baby. Deze babyfoto kun je vooraf of tijdens de dag laten maken. Onderschat het niet, in de drukte en het geregel wordt deze babyfoto al snel vergeten. Achteraf is dit een geweldige babyfoto om de vreugde en het gevoel van de eerste verjaardag van je baby te herbeleven.

 • Eerste verjaardag Cake Smash babyfoto’s

  Elk moment van deze uit Amerika overgevlogen traditie wil je niet missen op de babyfoto’s van de eerste verjaardag van je baby. Het is dat ene momentje waarop je je moedergevoelens loslaat en niet aan je baby wilt laten zien hoe je met eten om moet gaan. Je laat je baby zijn gang gaan en een vrolijk zooitje maken van de verjaardagstaart. Zorg ervoor dat er een vriend of vriendin in de buurt is die weet hoe je mooie babyfoto’s maakt zodat je zelf ook lekker mee kan doen als je dat wilt.

 • Het afwassen van je baby’s Cake Smash chaos

  Mis niet een paar babyfoto’s van het badje of de douche na de Cake Smash. Een babyfoto van jouw baby volgesmeerd met taart in een badje is geweldig om later nog eens terug te kijken.

 • Jouw baby die zijn/haar eigen echo foto vasthoudt

  Deze babyfoto doet je later terugdenken aan de mooie momenten uit je baby’s eerste jaar en laten direct zien hoeveel je baby in het eerste jaar is gegroeid.

 • De cadeaus op de eerste verjaardag van je baby

  Maak een paar babyfoto’s van je baby die zijn cadeaus openmaakt. De blik van opwinding op je baby’s gezicht is van onschatbare waarde en later is het altijd leuk om terug te kijken wat je baby ook alweer allemaal heeft gekregen op zijn eerste verjaardag.

 • Jouw baby uitgeteld aan het einde van de dag

  Maak een babyfoto van jouw baby die uitgeteld is aan het einde van zijn eerste verjaardag. Deze babyfoto kun je goed gebruiken om het verhaal dat je verteld met de foto’s van je baby’s eerste verjaardag mooi af te sluiten.

Neem naast de bovenstaande momenten veel snapshots en probeer ook alle gasten op de foto te krijgen. Het helpt je later bij het terugkijken van je babyfoto’s om te herinneren met wie je deze bijzondere eerste verjaardag van je baby allemaal hebt gedeeld. En het maakt vaak het ideale bedankkaartje om achteraf te versturen naar je gasten.

Scroll naar boven